ЗА ФИРМАТА

„НПН електроникс“ ООД е основана от екип инженери с богат опит и познания в областта на електрониката. Всеки наш продукт е резултат на дълги часове проектантска дейност и тестове, и разработването му се гради на няколко основни правила: Функционалност, Леснота на употреба, Надеждност и Безопасност при експлоатация.
    Последните години създадохме и наложихме на пазара успешна серия от няколко продукта, намиращи приложение при изграждане и предлагане на обекти и/или услуги на самообслужване. Проектирани са като изделия с универсално предназначение, но имат особено голяма успеваемост при внедряването им в автомивки на самообслужване. Контролерите за управление и индикация са изцяло наша разработка. Това ни позволява да подсигурим гъвкав и адекватен сервиз, както и непрекъснато да надграждаме функционалността на изделията. Друго предимство на тези продукти са изведените потребителски бутони, чрез които основните параметри могат да бъдат променяни и пренастройвани по всяко време, без да е необходима сервизна намеса.
   Ако планувате да стартирате бизнес с услуга или обект на самообслужване, не се притеснявайте да се свържете с нас. Ние ще Ви консултираме, ще споделим нашия опит и отзиви на клиенти и ще помогнем да изберете най-подходящия за Вас продукт. При необходимост, можем да надградим функциите на съществуващо изделие или да проектираме ново, за да отговаря на 100% на Вашите изисквания и специфика на бизнеса Ви.

 

Нашия екип е готов да Ви консултира и напътства за намиране на оптимално решение, според спецификата на Вашия обект и бизнес.

 

 

Не се колебайте да се свържете с нас

 
 

www-kripainfotech-com-slide1